F1 - A FORCE INDIA HATALMAS ELŐRELÉPÉST VÁR A MCLARENTŐL

A Force India helyettes csapatfőnöke, Bob Fernley szerint a McLaren akár még veszélyeztetheti is a Force India - Williams csatát a konstruktőri negyedik helyért.

Minkét csapat jelenleg elég szoros csatában van a bajnokság negyedik helyéért, ami természetesen a legjobb hely a Mercedes, a Red Bull és a Ferrari triója mögött. Fernley szerint ez a csata egészen a szezon végéig el fog tartani.

Fernley szerint azonban ez a csata nem csak a Williams és a Force India között zajlik, hiszen a McLaren most már van elég erős ahhoz, hogy bármilyen hibát könyörtelenül kihasználjon:

"Többet is ki tudunk hozni a kocsiból. Szerintem a McLaren ott lesz köztünk, és ha valami hibát vétünk, akkor a McLaren kegyetlenül megbüntet minket."

Ahhoz, hogy a McLaren az idei év végére a negyedik helyre kerüljön, azért elég nagy csodára lenne szükség, ugyanis jelenleg több, mint 40 pont a hátrányuk és nem szereznek minden futamon 25 pontot.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4210115548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása