FORMULA E - MARO ENGEL LESZ SARRAZIN CSAPATTÁRSA A VENTURINÁL

Megerősítésre került, hogy a Formula-E harmadik szezonjában Maro Engel lesz Stephane Sarrazin csapattársa a Venturi csapatánál.

A jelenleg az FIA GT Világbajnokságon részt vevő német versenyző már jó néhány hete dolgozik a Venturival, így nem teljesen ismeretlen számára a csapat.

Engel ezelőtt több éven keresztül volt tagja a Mercedes-AMG csapatának a DTM-ben, de szerepelt a V8 Supercars-ban, illetve a Formula-3-ban is, így sok tapasztalata van nyitott és zárt karosszériás autókkal egyaránt.

"Miután megkaptam a lehetőséget az új autójuk fejlesztéséhez, a Venturi felajánlotta, hogy részt is vehetnék a bajnokságban. Nagyon boldog vagyok, hogy egy top csapatnál versenyezhetek." - nyilatkozta Engel.

Hogy a Venturi mennyire számít top csapatnak a sorozatban, azt nehéz lenne megmondani, hiszen az első évükben csupán a kilencedikek, a másodikban pedig a hatodikak lettek a bajnokságban.

A Sarrazin-Engel párossal többet érhetnek el. A szezon egyébként nemsokára megkezdődik az előszezoni tesztekkel fog kezdődni, hiszen októberben elkezdődik a harmadik évad.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr499910468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása