F1 - HIVATALOS: JAMES ALLISON ELHAGYJA A FERRARIT

A mai napon hivatalosan is megerősítették, hogy James Allison elhagyja a Ferrarit. Helyét Mattia Binotto veszi át.

James Allison idén márciusban vesztette el feleségét. A Ferrari néhány hét szabadságra engedte, majd a brit mérnök visszatért dolgozni. Ekkor azt hihettük, hogy minden visszaállt a helyére. Kevesen gondolták volna, hogy ez az esemény egy láncreakciót indít el.

Allison hónapok óta ingázik Anglia és Olaszország között, ugyanis a gyerekei most anya nélkül maradtak és ő végzi el egyedül a szülői feladatokat.

A szezon elején már elkezdték pletykálni, hogy ez az ingázás egyre kényelmetlenebb a brit számára, valamiféle megoldást kell találni. Ekkor már tudni lehetett, hogy baj van, valószínűleg kénytelen lesz elhagyni Maranellót.

A Ferrari most megerősítette, hogy közös megegyezés alapján felbontják James Allison szerződését, ami egyébként 2017 végéig szólt.

A Ferrari számára rosszabbkor nem is jöhetett volna ez a hír. Nem elég, hogy James Allison vezetésével készült a 2016-os gép, hatalmas befolyása lehetett a 2017-es konstrukcióra is. Soha nem jön jól egy ilyen hír, de most különösen fájhat. Viszont innen szép nyerni. Reméljük, hogy ez nem befolyásolja nagymértékben a vörösöket.

James Allison helyét Mattia Binotto veszi át. Vélhetően ideiglenes megoldást jelent az olasz mérnök.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr508917214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása