F1 - AZ FIA ÚJ TENDERT ÍRT KI A 2018-AS MOTORSZENZOROKRA

A Forma-1 2018-tól a standard motornyomást és a hőmérséklet mérő szenzorok bevezetése előtt áll, amellyel a motorok költségeit próbálják meg lefaragni.

Az FIA most hivatalosan is megnyitott egy pályázatot, melynek értelmében valaki legyártja és szállítja a motornyomás és hőmérsékletet mérő szenzorokat a 2018-as szezontól a 2020-as szezon végéig.

Ez egyfajta megegyezés a csapatok között, akik évek óta azon dolgoznak, hogy csökkentsék az erőforrásrendszerek költségeit. Egyes részek standardizálásával ez megoldható. Ez főként az ügyfélcsapatok számára lesz előnyös, több pénzt spórolnak, ezt a pénzt pedig az autó fejlesztésére tudják költeni.

Kíváncsian várjuk tehát, hogy az FIA el tudja-e érni, hogy a négy motorgyártó cég termékei között jövőre csak 2 tized másodperc legyen. Ezzel együtt reménykedjünk benne, hogy egy megújult Forma-1-et fogunk látni, ami izgalmas lesz.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr38908250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása