F1 - ROSSI REMÉLI, HOGY AZ INDY 500-AS GYŐZELEM JAVÍTJA A FORMA-1-ES ESÉLYEIT

16c_7349-1.jpg

A Manor teszt- és tartalékpilótája, Alexander Rossi abban a reménykedik, hogy a május végi Indianapolis 500-as futamon aratott győzelme révén kap egy lehetőséget arra, hogy a jövőben újra a Forma-1-es rajtrácson legyen.

Alexander Rossi idén mutatkozott be hazája egyik legnagyobb autósportszériájában, az IndyCar-ban, az Andretti-Herta csapat színeiben, miután a Manor Forma-1-es csapatánál elvesztette az ülését. Ez egy kissé váratlan átigazolás volt az amerikai részéről, ugyanis nagyon sokan arra számítottak, hogy idén is a száguldó cirkuszban marad a Manornál. Azonban a váltás valamilyen szinten bejött, ugyanis május végén remek taktikával győzedelmeskedni tudott a legendás Indianapolis 500-on, s emellett a bajnokságban a 7. helyen áll, miközben már csak alig pár verseny van hátra az idei szezonból.

Az amerikai az USA Today lapnak a minap arról beszélt, hogy jó lenne, ha újra tudna versenyezni a Forma-1-ben, az ehhez kellő löketet pedig az 500 mérföldes versenyen aratott győzelemtől várja:

"A Manor és köztem már 2014 óta baráti kapcsolat állt fent, így egy kissé meglepő volt az számomra, hogy az idei esztendőben nem jutottam versenyzési lehetőséghez a csapatnál.

Azt gondolom, hogy ami történt velem az Indianapolis 500-ason aratott győzelem után, alaposan megváltoztatta versenyzői értékeimet, mindkét oldalon.

Ami pedig a jövőt illeti, már tárgyalok a Manorral, de egy biztos a jövőben is vagy a Forma-1-ben, vagy az IndyCar-ban tervezem folytatni pályafutásomat.

Azonban vannak a dolgok a Forma-1-ben, amik nagyon hiányoznak nekem, ugyanis az előző 6 évben ebben a közegben nevelkedtem."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr728902152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása