F1 - ÚGY TŰNIK, A SAUBER MEGMENEKÜLT

marcus_ericsson_f1_grand_prix_great_britain_na8w0lkplfll.jpg

Peter Sauber Forma-1-es csapata valószínűleg "túléli" az idei nehézségeket, és ott maradhat a rajtrácson, miután találtak egy komoly befektetőt. Ezt a csapat főnöke, Monisha Kaltenborn is megerősítette.

Múltkor már jó hírek érkeztek a Sauber F1-es csapatától, miszerint találtak egy új, komoly szponzorációt fontolgató befektető céget, most azonban a csapatfőnök elismerte, valóban már meg is egyeztek egymással, és már csak a tökéletes időpontra várnak a megegyezés bejelentéséhez és a partner felfedéséhez. 

A svájci istálló már több évi küzd az anyagiakkal, de kétségtelenül idén a legsúlyosabb a helyzetük. Tavasszal több hónapig az alkalmazottakat sem tudták rendesen kifizetni, és az elmúlt hétvégéken már-már tipikus képpé alakult, mikor a Sauber boxát mutatták - székek nélkül. Ez mutatja, mennyi mindenen, még a kegapróbb dolgokon is spórolniuk kellett a versenyben maradásért. Azonban úgy tűnik, most végre fellélegezhetnek, ami nemcsak nekik és a náluk dolgozó összes szakembernek, valamint versenyzőnek, hanem nekünk, nézőknek is nagyszerű hír, hiszen sosem jó Forma-1-es csapatokat összeomlani látni. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr518892502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása