F1 - PÉREZ NEM BIZTOS BENNE, HOGY A FORCE INDIÁNÁL MARAD

sergio_perez_f1_grand_prix_great_britain_practice_vasakz9u4u-l.jpg

A Force India csapatfőnöke, Vijay Mallya elárulta, jövőre is Pérezzel és Hülkenberggel képzelik el csapatuk versenyzőfelállását (mindkettőjüknek szerződése van 2017-re), de a mexikói szerint még nem 100%, hogy marad a csapatnál.

Pérezt az utóbbi időben mutatott kiváló teljesítményei (Monacóban és Bakuban is dobogóra állt) miatt nemrég szóba hozták a Ferrarival, ahol minden bizonnyal Kimi Raikkonen utódja lehetett volna, de csak azért volna, mert közben az olaszok meghosszabbították világbajnokuk szerződését, így a Ferrari-lehetőség Pérez számára kilőve. Ennek ellenére ő maga csapatvezetőjével ellentétben még nem teljesen biztos abban, hogy jövőre is az indiaiakat erősíti majd. 

"Majd meglátjuk. Még nem döntöttem a jövőmről, a nyári szünet alatt majd átgondolom a dolgokat. Nem azt mondom, hogy amit Vijay mondott, az nem igaz, de részemről még nem született döntés. Sosem tudod, mit hoz a jövő. Jelenleg az intenzív versenyhétvégék alatt nem szeretnék ezzel foglalkozni, inkább arra törekszem, hogy a legjobbamat nyújtsam a csapatnak. 26 évesen nem vagyok már olyan fiatal, és most épp karrierem egyik fontos szakaszában járok, hiszen a következő éveim lehetnek a legjobbak, így nyilván a lehető legjobb helyen szeretném tölteni őket." - olvasható "Checo"  nyilatkozata az F1i.com oldalon.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr268879514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása