F1 - PEREZ MÁR RÉGEN ALÁÍRTA AZ ÚJ SZERZŐDÉST A FORCE INDIÁVAL

A Force India tulajdonosa, Vijay Mallya ma megerősítette, hogy a csapatnál 2014 óta jelen lévő Sergio Perez már hetekkel ezelőtt aláírta új kontraktusát, így a Ferrari mai bejelentése egyáltalán nincs befolyással a mexikói jövő évére.

Perez elképesztően jó munkát végez az idei évben, így természetes, hogy többször is szóba hozták Kimi Räikkonen egy lehetséges utódjának. Mallya azonban elhintette, hogy pilótája mindvégig elkötelezett volt a Force Indiához:

"Nem voltak elvarratlan szálaink. Van egy érvényes szerződésünk Checo-val 2017-re, efelől egy pillanatig nem volt kétség. Nyilvánvaló, hogy a Ferrari talán akarta, de láthatjuk a mai bejelentésből, hogy hogyan döntöttek. A mi oldalunkról nézve sosem volt kérdés, hogy Checo marad, hiszen már aláírtuk a szerződést."

Ez mind szép és jó, de ha valóban lett volna esély Räikkonen helyére, vélhetően Perez sem írta volna alá ilyen egyszerűen azt a szerződést. Ez már azonban a múlt. Az biztos, hogy jövőre minden marad a régiben és Nico Hülkenberg csapattársa Sergio Perez lesz 2017-ben is.

Az már biztos, hogy nagy versenyzői mozgások nem várhatóak. Azonban a McLaren, a Williams és a Renault háza táján várhatóak még változások.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr718875236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása