F1 - A HONDA TOVÁBB FEJLESZTETTE A V6-OS ERŐFORRÁSÁT

A Honda a Brit Nagydíjra is újításokkal érkezik meg. A japán cég most amellett döntött, hogy több zsetont is felhasznál, hogy folytassák az elmúlt futamokon elért bíztató fejlődést.

A csapat különösen várja a fejlesztést, ugyanis a Kanadai Nagydíjon bevezetett új motorral már javítottak a turbó hatékonyságán, ekkor azonban csökkent az erőforrás teljes erőleadása. A mostani fejlesztés a kanadai verzió továbbfejlesztett változata, amivel az erőforrás erőleadását akarják növelni.

Remélik, hogy az új erőforrással növelni tudják a hatékonyságot, és találnak pár extra lóerőt. A Honda ugyanakkor nem vár hatalmas erőtöbbletet.

A japánok újabb két zsetont használtak fel, így összesen már csak tízből gazdálkodhatnak az éven.

"Úgy gondolom, hogy amióta bemutattuk turbinát, az új motort, azóta a dolgok sokat javultak és az erő szempontjából is versenyképesebbek vagyunk.

Most visszaérkeztünk egy normális pályához, itt bizonyíthatjuk be, hogy a frissítésünk jól működik" – mondta Yusuke Hasegawa, a Honda Forma-1-es részlegének a főnöke.

A hétvégén egyébként Button továbbra is a negyedik belső égésű motorral fog hajtani, természetesen a frissítésekkel együtt, addig Alonso egy teljesen új egységgel fog körözni. 

FELHASZNÁLHATÓ ZSETONOK GYÁRTÓNKÉNT: 

  • Ferrari - 3
  • Honda - 10
  • Mercedes - 11
  • Renault - 21

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr988872996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása