F1 - JÖVŐRE MÉG BIZTOSAN NEM LESZ HOSSZABB A RED BULL RING

Úgy tűnik, hogy egyelőre várnunk kell a régi Österreichring feltámasztásával, ugyanis nincs elég idő helyreállítani a pálya nyugati részét 2017-ig.  

Az Osztrák Nagydíjat megelőző hétvégén hallhattuk először azt a hír, miszerint Dietrich Mateschitz, a Red Bull csapatok és a Red Bull Ring tulajdonosa szeretné a klasszikus Österreichringet feltámasztani és a jelenlegi vonalvezetéshez csatolni a pálya nem használatos részeit.

A mai napon azonban sajnos kiderült, hogy erre a jövő évre biztosan nem kerül sor, ezt pedig Mateschitz jobb keze, Helmut Marko erősítette meg.

A Red Bull pilótanevelő programjának vezetője elmondta, hogy egyszerűen nincs idő a 2017-es futam előtt a pálya nyugati részének helyreállításához, illetve azt is, hogy még csak a tervezési fázisnál sem tartanak. Egyelőre csak elképzelés a pálya kibővítése.

Az osztrák szakember természetesen a fogyatkozó nézőszámról is beszélt, de reméli, hogy az elmúlt időkben rendezett jobb versenyek, valamint a 2017-es szabályváltozások nagyobb helyi nézettséget eredményeznek majd.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr698870936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása