WTCC - MONTEIRO IS RAJTHOZ ÁLL A TCR BENELUX KÖVETKEZŐ VERSENYHÉTVÉGÉJÉN, NEM IS AKÁRMILYEN AUTÓVAL!

13532985_1322089814487090_6278992292651737654_n.jpg

Tovább bővül a TCR Benelux következő, zandvoort-i fordulóján résztvevő WTCC-s pilóták száma: Michelisz Norbi után Tiago Monteiro is rajthoz, ráadásképpen nem is akármilyen autóval, hanem egy, a "Honda Art Car" köntösben pompázó Honda Civic-kel.

Az előző hétvégén, a Goodwood-i Festival of Speed esemény volt egy úgynevezett "Art Car livery" verseny, melyet a Honda nyert meg a Volvóval és a Chevrolet-TAG Heuerrel szemben.

A WTCC portugáliai fő futam győztese, Tiago Monteiro egy olyan Honda Civic-kel fog rajthoz állni július 15-e és 17-e között a TCR Benelux zandvoort-i hétvégéjén, amelyen az alábbi "Art Car" dizájn fog tündökölni:

getpicture_1.jpg

A portugál pilóta csapattársa, Jean-Louis Dauger lesz, aki az Eurosport Events műveleti igazgatója. Az egység a 13-as rajtszámot fogja használni.

Egyébként Monteiro számára már nem ismeretlen a TCR Benelux világa, ugyanis májusban már rajthoz állhatott a spái hétvégén, melyen az első futamot meg is nyerte.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr578860492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása