FORMULA E - FRIJNS A 2016/2017-ES SZEZONBAN IS AZ ANDRETTI PILÓTÁJA LESZ

_w2q1710.jpg

Az MS Amlin Andretti csapata megerősítette, hogy holland pilótájuk, Robin Frijns a következő, 2016/2017-es szezonban is náluk marad.

A holland Robin Frijns a mostani szezon elején debütált a Formula E-ben az Amlin Andretti színeiben, s már a második versenyén, a malajziai Putrajayában felállhatott a dobogóra.

A 24 éves versenyző az eddigi nyolc futamból hetet a legjobb 10-ben tudott zárni, és a dupla futamos, londoni szezonzárót megelőzően a 10. helyen áll az összetettben, 45 ponttal.

A finálé hétvégéjét megelőzően az Amlin Andretti pedig bejelentette, hogy Robin Frijns szolgálataira a következő szezonban is igényt tartanak.

Egyébként Frijns az, aki 2012-ben megnyerte a Formula Renault 3.5-ös bajnokságot, azonban a Forma-1-ben csak a tesztpilótai szerepig tudott felkapaszkodni anno, a Sauber és a Caterham csapatoknál.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr438858378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása