F1 - VETTEL RAJTBÜNTETÉST KAPHAT VÁLTÓCSERE MIATT

3_cl-cwjywiaayslu.jpg

Folytatódhat a Ferrari pechszériája 2016-ban: előfordulhat, hogy váltót kell cserélni Sebastian Vettel autójában, ami automatikus öthelyes hátrasorolást jelentene a német négyszeres világbajnok számára.

A szezont megelőzően a szakértők és a szurkolók is nagy elvárásokat támasztottak fel a Ferrarival szemben, melyeket egyelőre alulmúlt az olaszok. A nagy múlttal bíró istálló bajnokaspiránsként lett beharangozva, ehhez képest a nyolc futamból egyet sem tudott a dobogó legtetején zárni.

Úgy néz ki, hogy a Ferrari félig-meddig peches szériája tovább folytatódhat - a motorsport.com úgy értesült, hogy az olasz istálló szakemberei alapos vizsgálatot hajtottak végre a Sebastian Vettel sebességváltójában azon gyanúval, hogy az alkatrész a bakui Európa Nagydíjon végzetes meghibásodást szenvedett el. A csapat reménykedik abban, hogy végül nem lesz szükséges a csere, ugyanakkor az aggodalom is óriási, mert félő, hogy nem ússzák meg a cserét.

A csapat az ügyben pénteken hozza meg a végső döntését, szerencsére az edzésnapon lehet eltérő váltót használni, mint a hétvége hátralevő részében.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr678857256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása