F1 - ROSBERG ÚJABB KÉT ÉVRE ÍRHAT ALÁ A MERCEDESHEZ

Nico Rosberg igen közel került ahhoz, hogy aláírja az új, két évre szóló szerződését a Mercedesszel. Niki Lauda szerint már csak az apró részletek hiányoznak és alá is írják a kontraktust.

Nico Rosberg a Mercedes gyári programjának kezdetén, azaz 2010-ben csatlakozott a csillagos márkához. Már régóta hangoztatják a felek, hogy a 2016 végén lejáró szerződés meghosszabbítása csupán formalitás.

A tárgyalások során a korábbi Forma-1-es versenyző, Gerhard Berger lett Nico Rosberg képviselője, hogy a német versenyző teljes mértékben a világbajnoki csatára tudjon koncentrálni.

"Igazából már megegyeztünk egy új, két éves szerződésben, már csak a részletek tisztázása van hátra." - nyilatkozta Niki Lauda a német Bildnek.

Arra a kérdésre, hogy ez a szerződés csak ajándék Rosberg 31. születésnapjára, Lauda azt válaszolta: "Nem, ezt teljes mértékben kiérdemelte".

Rosberget korábban szóba hozták a Ferrarival is Kimi Räikkonen helyére, Berger azonban leszögezte, hogy a Mercedes volt az elsődleges cél.   

Az utóbbi két év ezüstérmese a nyolcadik szezonját kezdheti meg jövőre a Mercedes csapatánál.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr358852058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása