WTCC - NAGY DANI BEMUTATKOZOTT: ÍGY ÉRTÉKELTE AZ ELSŐ IDŐMÉRŐJÉT

fullsizerender_1.jpg

A Zengő Motorsport ifjú titánja, Nagy Dani ma megvethette a lábát a WTCC-ben. A magyar pilóta elmesélte nekünk az időmérő utáni érzéseit és gondolatait.

Nagy Dani élete első WTCC-s időmérőjét a Zengő Motorsport színeiben a 18. helyen zárta, 12 másodperces hátrányban. 2:08.851-es ideje ugyan 3,5 másodperccel túllépte a 107%-os határt, de a stewardok megadták neki a rajtengedélyt, igaz, elvették az összes idejét, mert nem állt ki súlylemérésre. Szerencsére oldalunknak az időmérő edzés után volt lehetősége arra, hogy egy kicsit elbeszélgessen Nagy Danival a mai nap történéseiről.

Elmondta, hogy a mai nap az tulajdonképpen tesztüzemben zajlott le, egyáltalán nem volt célja az, hogy a határon autózzon ezen a szűk, utcai pályán, ugyanis ez volt az első napja ebben az autóban, amelyben új a motor. Néhány óvatos kör után azonban az edzés végére megjött Dani önbizalma az autóban, így az utolsó percekben az eredetileg 2:14-es idejét feljavította 2:08.851-re.

Elmondása szerint akár egy 2:03-2:04 körüli köridő is összejöhetett volna, de a forgalom hátráltatta őt ebben, igaz, ebben az is közrejátszott, hogy Nagy nem kapcsolta fel a 99-es rajtszámú Civic lámpáit, de annyira nem is bánkódott emiatt, ugyanis most a köridő tényleg nem számított. Mindemellett hozzáfűzte Dani azt, hogy már maga a részvétel is óriási élmény volt a számára, emiatt pedig nagyon hálás csapatának, a Zengő Motorsportnak, melynek a tagjai a motor megérkezése óta éjt nappallá téve dolgoztak az autón, hogy Nagy már az első tréningen pályára gördülhessen.

Végül Nagy Dani elárulta, hogy érzése szerint Argentínában már minden jól fog menni.

Ezúton is köszönjük Daninak, hogy a rendelkezésünkre állt. ☺ Sportolói Facebook-oldalát erre a linkre kattintva találjátok meg.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr698843570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása