F1 - MARKO: KVYAT MARAD A TORO ROSSÓNÁL

daniil_kvyat_european_f1_grand_prix_qualifying_c2so9flrrjwl.jpg

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko igencsak elégedett Daniil Kvyat toro rossós munkájával, így elmondása szerint nincs oka arra, hogy elküldje az oroszt a faenzai gárdától.

Mint ismeretes, Daniil Kvyat lassan már két hónapja van újra a Toro Rossónál, miután a Spanyol Nagydíjat megelőzően a Red Bull visszaküldte őt a fiókcsapatba a hazai futamán, az Orosz Nagydíján nyújtott gyenge teljesítményére hivatkozva. Az elmúlt hetekben a nemzetközi sajtó és a közösségi médiák világában számos spekuláció jelent meg arról, hogy Kvyat már más csapatoknál érdeklődik, ugyanis el akarja hagyni év végén az energiaitalosokat.

A brazil Globo számára Dr. Helmut Marko nyilatkozott Kvyat helyzetéről. A brit elmondta, hogy elégedett az orosz pilóta reakciójára, amelyet a lefokozás időszakában tanúsított, a Toro Rossónál azóta végzett munkáját pedig egyenesen "nagyszerűnek" minősítette:

"Látják, Kvyat hogyan reagált? Most pedig nagyszerű munkát végez a Toro Rossónál. Az év elején még Kvyatnak volt egy érzelmileg gyenge időszaka, fogalmam sincs, hogy miért, de most már sokkal jobban van. Ha a jövőben is ezt a formáját nyújtja, nem látom akadályát annak, hogy a Toro Rossónál maradjon."

Utána megkérdezték arról Markót, hogy mit szól a Kvyat körül keringő pletykákhoz, miszerint az orosz boldogtalanságában más csapathoz menekülne. A Red Bull tanácsadójának a válasza ez volt:

"Igen, de velünk van érvényes kontraktusa. Nem az ő dolga azt eldöntenie, hogy marad-e vagy távozik, hanem mienk."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr258835702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása