WTCC - CORONEL ÉS AZ 5000 EURÓS VIDEÓ TÖRTÉNETE

coronel-1.jpg

Tom Coronel most sem cáfolt rá arra a tényre, hogy ő a WTCC mókamestere. Megmosolyogtató történet a Nordschleiféről.

Mint ismeretes, a pénteki időmérő edzést a harmadik pozícióban zárta a ROAL Motorsport hollandja, Tom Coronel a Zöld Pokolban. A holland a kockás zászló utáni nagy örömét élőben közvetítette a Facebookon. Ez a tévéközvetítésben és az említett közösségi portálon is látható volt, így nyilván az FIA sasszem stewardjai is kiszúrtak a vezetés közbeni mobilhasználatot. 

A Nemzetközi Automobil Szövetség meg is büntette Coronelt a fentebb beágyazott videóért, amely a hollandnak 5000 eurójába fájt. Azonban Coronel nagyon drágának vélte a büntetést, mivel más országokban, közúton jóval kedvezőbbek az árak, ami a pénzbírságokat illeti - fel is hozta későbbi Facebook-bejegyzésében példaként Németországot és Hollandiát, előbbi országban 60, utóbbiban 230 eurója bánja azon sofőrnek, akit vezetési közbeni telefonáláson fognak a rend éber őrei.

Ezután egyedi ötlettel állt elő Coronel, miszerint az interneten kéri a rajongókat segítségét azzal, hogy meginvitálja őket egy pénzgyűjtő akcióra, melyre itt lehetett jelentkezni. A hollandnak vasárnap estig kellett előteremtenie az 5000 eurót, az interneten nagyjából ennek körülbelül a felét gyűjtötte össze, 3420 dollárt. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr808757456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása