WTCC - KIZÁRTÁK A HONDÁKAT UTÓLAG A HUNGARORINGI ÉS A MARRAKESH-I FUTAMOKRÓL

13255903_1300806489948756_1360079587785283478_n.jpg

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) döntött a Hondák padlólemezének ügyében - mind a négy Civic-et diszkvalifikálták utólag az előző négy futamról. A Honda fellebbezett.

Péntek reggel valósággal felrobbantotta az internetet az FIA csütörtök éjszakai közleménye, miszerint hosszas huzavona után úgy döntöttek, hogy szabálytalan a Honda padlólemeze, emiatt pedig a három gyári versenyző, Michelisz Norbertet, Rob Huff-ot, Tiago Monteirót, valamint a privát Zengő csapat pilótája, Ficza Ferenc ki lett zárva az összes hungaroringi és marrakesh-i futamról. A hír érkeztét követően a Honda és Michelisz Norbert rajongói*, köztük Mi is nagy csalódással és dühvel fogadtuk azt. Sok szurkoló pedig már különféle összeesküvés-elméleteket kreált.

A Honda részéről annyit mondott Alessandro Mariani, hogy meggyőződésük szerint a padlólemez szabályos, emiatt pedig be is nyújtott a Honda a fellebbezését az FIA döntése ellen.

Ami pedig további problémákat okozhat, az az, hogy a Honda a Zöld Pokolban is ezt a padlólemezt használja, már csak amiatt is, mert nincs másik. Így pedig könnyen megeshet, hogy a japán a németországi eredményeket is el fogja veszíteni. Egy biztos, hogy a padlólemez-saga még korántsem ért a végéhez...

* A FIA döntése többek között egy ilyen, jó kedvre derítő mémet is szült. ☺

Köszönjük az igazán ütős mémet Vigh Jánosnak! ☺ 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr588753904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása