F1 - VETTEL A MERCEDESEK ÉS A RED BULLOK ELŐTT AZ UTOLSÓ EDZÉSEN

cjyhdesvaaenn_7.jpg

A Ferrari németje, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen, Monte Carlo utcáin.

Az előző kettőhöz képest a harmadik szabadedzés igencsak csendesen zajlott Monaco utcáin. A 60 perces tréninget a Ferrari németje, Sebastian Vettel nyerte meg, 1:14.65-tel - ez az idő éppen annyira volt elég, hogy 16 ezreddel megverje Hamiltont. A négyszeres világbajnok mögött a két mercedeses, valamint a két Red Bull-pilóta zárt, Hamilton - Rosberg - Ricciardo - Verstappen sorrendben. A leggyorsabb öt mögött a két Toro Rosso zárt Kvyat és Sainzzal. A legjobb tízet Perez, Raikkonen és Hülkenberg zárták. A McLaren ezúttal tízen kívül volt, akárcsak az egész hétvégén szenvedő Williams.

Két említésre méltó momentum történt az egy óra leforgása alatt. Az edzés legelején Jolyon Palmer forgatta meg az Uszodánál a sárga-fekete Renault-t, melyen csak a hátsó szárny sérült kisebb mértékben, miután a brit egy kicsit nekikoccant a szalagkorlátnak. Az utolsó negyed kezdetén pedig Max Verstappen hibázott a Massanet-kanyarban, a holland az autójának jobb oldalával súrolta le a palánkot - ugyan a red bullos ifjoncnak az eset következtében ki kellett jönnie a bokszba, de a szerelők percek alatt helyrepofozták az autót.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

f1_monaco_fp3.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr308754138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása