F1 - A FORMA-1 HELYZETE MIATT ENGEDHETI LE A ROLÓT A SAUBER?

felipe_nasr_spanish_f1_grand_prix_qualifying_3zjnu32rkxul.jpg

A Sauber csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn szerint a Forma-1 jelenlegi helyzete verheti be az utolsó koporsószögeket a svájci csapat koporsójába.

A hétvégén 409. nagydíjára készül a Forma-1 történetének negyedik legnagyobb múltú csapata, a Sauber F1 Team. Azonban hiába a nagy tradíciók, a svájci csapat teljesítménye és anyagi helyzete az elmúlt években zuhanásszerűen romlott. Már olyan pletykák is felmerültek még a Kínai Nagydíj előtt, hogy a csapat kihagyja a sanghaji versenyt, ugyanis a logisztika terén még nem volt rendezve minden számla... Végül meg tudták oldani a rajthoz állást, azóta pedig a versenykihagyás felmerülése nem merült fel, azonban most a csapatfőnök felvázolta a lehető legrosszabb forgatókönyvet a hinwili gárda jövőjét illetően.

Tegnap egy, az F1i-nek tett nyilatkozatában a csapatfőnök Monisha Kaltenborn nyilatkozta azt, hogy a Forma-1 kiszámíthatatlansága és a sportág körüli feszültség miatt kerülhet még nehezebb helyzetbe a Sauber a jövőben, ezzel pedig nem másra, mint a csődbe menésre akart utalni, ugyanis utóbbi tény miatt nagyon nehéz szponzorokat találni.

Mint tudjuk, valóban nehéz a Forma-1-es sereghajtó csapat pénzügyi helyzete - mondhatni már, hogy minden egyes újabb "megélt" nap csodának minősül a svájciaknál. Azonban mindennek ellenére megpróbálnak hatékonyan dolgozni és kivergődni a pácból. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr668744584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása