F3 - FRISS HÍREK A RED BULL RINGEN NAGYOT REPÜLŐ LI-RŐL: MŰTENI KELL

13178569_1137699316268578_7979162415612984937_n.jpg

Jobban van már a tegnapi nap folyamán brutálisan nagyot bukó Zhi Chong Li, azonban a sarkát műteni kell.

Tegnap délelőtt történt egy nagyon csúnya hármas baleset a Formula-3-as Európa-bajnokság spielbergi fordulójának első versenyén, melyben Zhi Chong Li, Ryan Tveter és Pedro Piquet voltak érintettek. Közülük a legrosszabbul a levegőbe is felrepülő Li járt, akit végül helikopterrel kellett kórházba szállítani.

Azóta a Carlinnál megerősítették a 23 éves kínairól, hogy lábsérüléseket szenvedett "csupán", de a sarkát műteni kell, mert azon a részén több csontja is eltörött, mindemellett négy, műtétet nem igénylő törött csigolyáról számolt be a csapat, de ami a legfőbb, hogy Li magánál és kommunikál a csapattagokkal. Szerencsére legalább nem akkora a baj, mint ahogyan az állt az FIA tegnapi közleményében, amely fej- és hátsérülésekről számolt be.

A Carlin másik pilótája, a balesetben érintett Ryan Stever térdzúzódásokkal megúszta az incidenst, míg Piquet sértetlenül úszta meg a látványos balesetet.

Egyébként az F3-as Európa-bajnokság mezőnye idei negyedik versenyhétvégéjét tölti Spielbergben. Az első futamon Callum Ilott győzött Lance Stroll előtt, míg a következő, második futamon megfordult a sorrend kettejük között. A mai, harmadik futamon pedig a pontversenyt is vezető Stroll indulhat az élről, és ekkor már Piquet is ott lesz a rajtrácson.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr758737802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása