F1 - EGYMÁS GUMIJAIT FOGJA MAJD HASZNÁLNI KVYAT ÉS VERSTAPPEN

chsorjhwkaaduul.jpg

Kvyat és Verstappen nem azokat a gumiszetteket használhatják majd a Spanyol Nagydíjon, amiket maguk választottak.

Miután csütörtökön a Red Bull bejelentette a Daniil Kvyat és Max Verstappen közötti helycserét, felmerült egy érdekes, de jogos kérdés, hogy mi lesz a következő futamok gumikeverékeivel, amit a pilóták már jó előre, gondosan kiválasztottak. Ebben az esetben a spanyol, a monacói, a kanadai, a bakui és az osztrák futamokról van szó. A Pirelli erre is választ adott.

A Pirelli képviselője a GPUpdate.net-nek elárulta, hogy a gumikeverékek nem a pilótákhoz, hanem az adott autókhoz tartoznak, így az elkövetkezendő versenyeken Kvyat és Verstappen egymás gumikeverékeit lesz kénytelen használni.

Miután egyelőre nem tudunk túl sok mindent a helycsere időtartamáról*, így egyelőre a Spanyol Nagydíj esetében lesz érdekes a dolog, ugyanis Kvyat és Verstappen viszonylag eltérő gumikat választottak. Előbbi 2 kemény, 4 közepes és 7 lágy, míg utóbbi 1 kemény, 6 közepes és 6 lágy keverékű gumiszettet választott. Ez most cserélődni fog kettejük között.

* Sok mindent ugyan nem tudunk, de egy valamire figyelmesek lettünk még a Kvyat - Verstappen csere napján, csütörtökön. A Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost a Daniil Kvyatot köszöntő soraiban azt mondta, hogy már várja, hogy legyen egy sikeres szezonjuk együtt. Ez vagy elszólás volt és tényleg már az idei szezon hátralevő részére szól a csere, vagy csupán valami hiba csúszott a gépezetbe, amikor közzétették a Toro Rossónál a Daniil Kvyat visszatéréséről szóló cikket.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr978692832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása