WTCC - SABINE SCHMITZ ISMÉT RÉSZT FOG VENNI A NÉMET VERSENYEN

19176e0fcf9f5c8a21d615c547cf825c.jpg

A Nordschleife-specialista Sabine Schmitz idén is indulni fog a WTCC Német Nagydíján, az All-Inkl.com Münnich Motorsport színeiben.

Ahogy az történt a Slovakiaringen, Marokkóban és Németországban sem fog rajthoz állni az All-Inkl.com Münnich Motorsport csapatvezető-pilótája, René Münnich, ugyanis újból a Rallycross Világbajnokságban lesznek kötelezettségei. Marokkóban James Thompson lesz a helyettese, míg a Zöld Pokolban egy vérbeli Nordschleife-specialista hölgy, Sabine Schmitz fogja vezetni a német pilóta autóját. Ugyanakkor a német hölgy ki fogja a tesztet és az első szabadedzést is, mert a megújuló Top Gear-ben lesz jelenése.

Ahogyan az a fenti képen is látszik, Schmitz számára már nem ismeretlen a WTCC-s közeg, ugyanis a tavalyi német fordulón is rajthoz állt a német csapat egyik Chevrolet Cruze-jával és egészen előkelő pozíciókban zárta a versenyeket - az első futamon 10., a másodikon 11. lett.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr848682470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása