WTCC - EGY AUTÓVAL INDUL A ZENGŐ MOTORSPORT A SZLOVÁK FORDULÓN

1828764-38572516-2560-1440.jpg

A Zengő Motorsport tegnap megerősítette a WTCC Blognak, hogy a Slovakiaringen egy autóval ugyan, de rajthoz állnak.

A szezonnyitó hétvégéig bezárólag egyik Honda-szív sem volt üzemkész a Zengő Motorsportnál. Az egyik motorral Mugen cég nem készült el időben, míg a másikat (a tavalyi NIKA-s motort) nem engedték használni, miután szakembert utoljára 2015 júliusában látott. Végül Ficza Ferenc megkapta a gyári Honda 2016-os tartalékmotorját kölcsönbe, mellyel a 19 esztendős Ficza Ferenc megtehetett pár kört a szabadedzéseken és az időmérőn, lecsavart stádiumban.

Azonban a Szlovák Nagydíjon Ficza Feri már a versenymotorjával repeszthet a pályán, mellyel már teljes munkát végezhet. A Zengő Motorsport tulajdonosa, Zengő Zoltán a WTCC Blognak a másik pilótáját, Nagy Danit illetően annyit mondott, hogy reméli, a hungaroringi versenyre már az ő motorja is elkészül, hiszen ez az év fénypontja a csapat és a pilóták számára.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr438580520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása