WTCC - MONTEIRO NYERTE AZ FP1-ET, MICHELISZ 4., MEGTETTE ELSŐ KÖREIT A ZENGŐ MOTORSPORT!

12524388_1262427287120010_7478357963453081587_n.jpg

Tiago Monteiro révén Honda-győzelem született az első szabadedzésen a Paul Ricard versenypályán. Michelisz Norbert egy negyedik leggyorsabb időt futott, míg a Zengő Motorsport megtette első köreit ifj. Ficza Ferenccel!

Enyhén nedves, már-már felszáradó aszfalton került megrendezésre az első szabadedzés Franciaországban. A furcsa körülmények miatt eléggé szoros volt az állás, a 30 perc alatt 14 alkalommal változott az első helyezett kiléte.

Az FP1 győztese egy Honda-pilóta lett, Tiago Monteiro révén, aki 1:42.565-ös idejével több, mint egy tizedet vert a másodikként záró címvédőre, "Pechito" Lopezre, akitől csupán egy ezreddel kapott ki az SLR pilótája, Gregoire Demoustier. Michelisz Norbert a gyári Hondával a negyedik helyen zárt, 234 ezredmásodpercnyi hátrány birtokában. A TOP 10-be még Tarquini, Huff, Chilton, Catsburg, Muller és Ekblom férkőzött be.

Ficza Ferenc és a Zengő Motorsport pedig megtette első közös métereit a WTCC-ben, miután a 19 éves magyar ifjonc 3 kört tett meg a Honda 2016-os tartalékmotorjával szerelt Civic-kel. Ficza a 15. lett.

Ez egy tipikus olyan tréning volt, melyen azé volt a leggyorsabb kör, aki a legutoljára szelte át a célvonalat, a folyamatosan száradó pálya miatt, úgyhogy az eredmények nem mérvadóak.

Az első szabadedzés végeredménye:

fp1_wtcc_pr_16.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr328554018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása