F1 - SZABADSÁGON A FERRARI TECHNIKAI IGAZGATÓJA

james-allison-has-signed-new-ferrari-f1-deal.jpg

Speedweek információi szerint a feleségét gyászoló James Allison egy időre szabadságra vonult.

Nem sokkal az Ausztrál Nagydíj után látott napvilágot az a gyászhír, miszerint a Ferrari technikai igazgatójának, James Allisonnak a felesége, Rebecca Allison tragikus hirtelenséggel elhunyt, feltételezhetően agyhártyagyulladás következtében. A Ferrari tavalyi látványos formajavulásában kulcsszerepet játszó szakembert megérti a csapata, amely szabadságot adott Allisonnak, hogy elrendezze a dolgait. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor tér vissza szabadságáról a brit.

Rebecca nevelte a házaspár három gyermekét, Emily-t, Matteo-t, valamint Jonathant a családi angliai otthonában. Minden bizonnyal az Allison-család élete teljesen át fog alakulni, ugyanis a neves szakembert munkája Maranello városához köti.

Egyébként Allison alig pár hete beszélt arról, hogy Jock Clear érkezésével az idei évben könnyebb lesz neki, ugyanis tavaly tulajdonképpen egyszerre két szerepkört látott el a Ferrarinál, a technikai igazgatói poszt mellett a mérnökigazgatóét is. Mindennek következtében a csapaton belüli szerepköre megváltozott az idei évre - Allison gyárban fog tevékenykedni leginkább, irányítani fogja a fejlesztéseket, valamint a 2017-es projektet, így a brit szakember nem is fog idén az össze futamra ellátogatni.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr268544856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása