F1 - ÍME A CSAPATOK BAHREINI GUMIVÁLASZTÁSA!

australian_f1_grand_prix_n4vhjl7-hjyl.jpg

A Pirelli kedden közleményében közzétette a csapatok gumiválasztását a soron következő Bahreini Nagydíjra.

A Forma-1 hivatalos gumiszállítója kedden közölte, hogy a csapatok miképpen válogattak a gumikból a soron következő Bahreini Nagydíjra.

Eltérő taktikán lesz a sivatagi hétvégén a két rivális csapat, a Mercedes és a Ferrari; a két csapaton belül ezúttal nem lesznek eltérések. Az ezüstöknél mind Hamilton, mind Rosberg 1 szett közepes, 6-6 szett lágy, valamint szuperlágy gumit kap a hétvégére, míg az olasz istállónál Vettelnek és Raikkonennek 3 garnitúra közepes, 4 szett lágy és 6 garnitúra szuperlágy abroncs jut fejenként.

Ezúttal három csapaton belül lesznek más gumistratégián a versenyzők, mégpedig a Toro Rossónál, a Saubernél és a Haasnál.

A Bahreini Nagydíj április 1. és 3. között rendezik meg.

A csapatok bahreini gumiválasztása:

cej5jgyxiaa3tm5.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr278516954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása