F1 - A PILÓTÁK MOSTANTÓL NEM DOBHATJÁK EL BÁRHOL A SISAKFÓLIÁT

australian_f1_grand_prix_qualifying_ghakpuv8covl.jpg

A Nemzeti Automobil Szövetség (FIA) Ausztráliában az egyik szabálypontra hivatkozva arra figyelmeztette a pilótákat, hogy mostantól kezdve a pályán és a depóban nem dobhatják el sisakjaik fóliáját, különben büntetést kaphatnak.

Az FIA szombaton felhívta a versenyzők figyelmét arra, hogy a korábbiakkal ellentétben mostantól kezdve nem dobhatják el a bokszutcában és a pályán a sisakjaik fóliáját, a Nemzetközi Sportszabályzat 1.2-es cikkely 3-as fejezetének értelmében. Mostantól kezdve a pilótáknak a cockpitben kell gyűjtögetniük a fóliákat, vagy a kerékcsere alatt kell letépniük azt, hogy a szerelők tudjanak gondoskodni róla. Aki nem így tesz, azt megbüntethetik.

UPDATE: A szabály érvénybe léptetését  "elnapolták" a Spanyol Nagydíjig, nem sokkal a melbourne-i szezonnyitó előtt.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr618505558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása