F1 - GROSJEANNAK TELE VAN A HÓCIPŐJE A FOM SZŰKLÁTÓKÖRŰSÉGÉVEL

romain_grosjean_f1_testing_barcelona_day_three_7sshjohc_lbl.jpg

Romain Grosjean múlt héten vasárnapi a Haas filmforgatási napját élőben közvetítette Facebook-oldalán, azonban a videóknak már hűlt helye sincs, ugyanis a Forma-1 Menedzsment azok eltávolítására kérte az amerikai újoncgárda francia pilótáját. Grosjean kifakadt a FOM-ra.

Közismert tény, hogy a Forma-1 fejesei és a FOM egyáltalán nincsenek oda a közösségi médiáért, holott számtalan, eddig kihasználatlan lehetőségük lenne a formulaautós királykategória népszerűsítésére. Tavaly 10-12 év után "felismerték" a Twitter, valamint a YouTube létezését, azok után, hogy előtte sok-sok éven át csak a formula1.com volt az egyetlen hivatalos oldala a sportágnak, mivel Bernie Ecclestone abszolút ellenzett mindenféle közösségi, illetve videómegosztó oldalt.

Amikor 2015-ben a Twitteren és a YouTube-on is elkezdett aktív életet élni a Formula 1, azt hihettük, hogy a FOM kezdi elkapni a 21. század ritmusát, azonban igencsak nagyon tévedtünk, mivel a szervezet most sem hazudtolta meg magát.

Az újonnan csatlakozó Haas F1 Team frissen igazolt franciája, Romain Grosjean február 21-én élőben jelentkezett be a csapat filmforgatási napjáról. Azonban ezek a videók ma már nem lelhetőek fel, ugyanis a FOM kérésére Grosjeannak el kellett távolítania azokat, a hírt maga a francia erősítette meg a motorsport.com oldalán.

Majd Grosjean kitért arra, hogy a Forma-1 túlságosan szűk látókörű, annak ellenére, hogy az elmúlt években folyamatosan esett a sportág nézettsége. Pedig a népszerűsítés érdekében kiválóan ki lehetne használni a milliárdok által használt közösségi oldalak nyújtotta előnyöket. Ugyanakkor a francia megdicsérte az idén bevezetésre kerülő "A nap versenyzője" szavazást.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr748425038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása