FORMULA E - VERGNE LEBETEGEDETT, KIHAGYHATJA A BUENOS AIRES EPRIX-T!

12647215_556409574532917_8631851337753170288_n.jpgA DS Virgin Racing versenyzője, a francia Jean-Éric Vergne lebetegedett szombatra virradóan, így előfordulhat az, hogy kihagyja a Buenos Aires ePrix-t. A hírek szerint amennyiben Vergne nem tudja vállalni a rajthoz állást, akkor a Túraautó Világbajnokság 2014-es és 2015-ös világbajnoka, az argentin José Maria Lopez helyettesítheti őt.

Az éjszaka folyamán Jean-Éric Vergne csúnyán lebetegedett, és könnyen megeshet az, hogy a komplett Buenos Aires-i "hétvégét" kihagyja. A hírek szerint, ha Vergne nem lesz olyan jól, hogy részt vegyen az argentin megmérettetésen, akkor a WTCC kétszeres világbajnoki címvédője, José Maria Lopez ülhet be a helyére a DS Virgin Racingnél, Sam Bird csapattársaként.

Lopez, aki egyébként PR-elfoglaltságokból kifolyólag látogatott el a helyszínre, állítólag már a szervezőkkel tárgyal, hogy megkaphassa a beugráshoz szükséges engedélyeket.

Egy biztos, Vergne a reggeli első edzésen nem vesz részt.

UPDATE (13:31) - A DS Virgin Racing a Twitteren megerősítette, hogy Vergne ételmérgezést kapott, de a francia továbbra is versenyezni akar. További részletekre a későbbiekben derül fény.

UPDATE (14:42) - Vergne mégis részt vesz a Buenos Aires ePrix-n!

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr888364984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása