F1 - EGY HÉTEN BELÜL ELDŐLHET, ÉRKEZIK-E HARYANTO

ryo_haryanto_race_2_bahrain_2015-3050.jpg

Az indonéz pilóta sorsa a következő héten dőlhet el.

Rio Haryanto 4. lett a 2015-ös GP2 bajnokságban, idén pedig már a Forma-1-be kerülésért küzd. Az indonéz kormány hajlandó lenne egy komoly támogatással segíteni pilótáját, ráadásul Haryanto segítségére lenne a helyi olajtársaság, a Pertamina is, így összességében 15 millió eurós szponzorpénzt vihetne a csapatba, ahol versenyezne. Ez a csapat minden bizonnyal a Manor lehet, ugyanis már csak náluk van hely a 2016-os szezonra. Haryanto-nak azonban olyan vetélytársakat kell legyőznie a kiscsapat üléséért, mint a tavaly náluk versenyző Will Stevens és Alexander Rossi, vagy a DTM (Német Túraautó Bajnokság) legfiatalabb bajnoka és egyben a Mercedes pártfogoltja, Pascal Wehrlein. 

A tavalyi GP2-szezonban három futamgyőzelmet szerző Haryanto jövője az elkövetkező héten dőlhet el, árulta el Gatot S. Dewa Broto, az indonéz ifjúsági és sportminisztérium szóvivője. Broto azt is elmondta, ők mindent megtettek a fiatal tehetség bekerüléséért, már csak a Manoron múlik minden.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr358341536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása