F1 - A TORO ROSSO JÓL ÁLL A FELKÉSZÜLÉSEKKEL

max-verstappen-2015-f1-scuderia-toro-rosso-str10-wallpaper.jpg

A faenzai istálló a kezdeti nehézségek ellenére is rendkívül jól halad a 2016-os felkészülési szezonban.

A Toro Rosso csak decemberben tudta meg, Renault motorokról 2015-ös Ferrari egységekre vált a csapat, ám ennek ellenére jól állnak a felkészüléssel - árulta el James Key, a Red Bull testvércsapatának technikai igazgatója. A brit szakember az Autosprint-nek nyilatkozva azt is elmondta, nem számítottak rá, hogy január végén ilyen jól állnak majd, de szerencsére a változások nem okoztak komolyabb nehézségeket, és az alakulat megfelelően áll a felkészüléssel az új szezonra. 

Key nyilatkozatában úgy fogalmazott, a Ferrari motorjaira való átállás jelentette a legnagyobb kihívást, hiszen az autó teljes hátulját át kellett rendezni, a Ferrari ugyanis teljesen más hűtés- és helyigénnyel rendelkezik, mint a Renault erőforrása. Ugyan tavalyi erőforrást használnak majd csak a Toro-nál, de ettől függetlenül még így is előrelépés lesz számukra az olaszok hajtóegysége. A szakember elmondása szerint a csapat célja ugyanazok az új idényben, mint tavaly, azaz a konstruktőri bajnokság 5. helyezésének elérése. 

Franz Tost, a csapat vezetője is nyilatkozott a fent említett lapnak, aki elárulta, azért megvolt az ára annak, hogy most ne legyenek hátrányban a riválisokkal szemben: mérnökei és alkalmazottjai több műszakban dolgoztak az elmúlt két hónapban a lemaradás behozása érdekében, de most már minden a terv szerint halad.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr98332462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása