DTM - TÖBB NÉMETORSZÁGON KÍVÜLI, VALAMINT ÉJSZAKAI FUTAM VÁRHATÓ A JÖVŐBEN?

10177959_10153862820991151_4072456447609243628_n.jpg

Hamarosan a Német Túraautó Világbajnokság (DTM) már több alkalommal is Németországon kívülre merészkedne, sőt már az éjszakai futamok tekintetében sem maradna szűz sokáig.

Az idei évben a tavalyihoz hasonlóan 9 állomása lesz a Német Túraautó Bajnokság (DTM) versenynaptárának, és csupán egyetlenegy helyszín változott, mégpedig a Hungaroring fogja helyettesíteni Oscherslebent. A magyarországi fordulón kívül még három alkalommal szabadul ki a DTM mezőnye Németországból, ez a hírek szerint azonban változhat, mivel a "madarak" sokkal több német határon túli futamról "csiripelnek", ahogyan felmerült az éjszakai verseny gondolata is.

A DTM egyik szóvivője elárulta, hogy a versenyeket szervező ITR-szövetség jelenleg több olyan pályával is tárgyal, például olyanokkal, amelyek jelenleg nem a bajnokság részei.

Mindennek fényében könnyen megtörténhet a közeljövőben Oschersleben visszatérése, a Finnországban épülő Kymi-Ring érkezése, sőt, a Forma-1 rajongói számára már ismert Yas Marina Circuit-en megrendezhetik a DTM történelmének legeslegelső éjszakai futamát.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr448335880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása