F1, WEC - DANIEL RICCIARDO IS SZÍVESEN INDULT VOLNA A LE MANS-I 24 ÓRÁSON

hi-res-74fcdbc0f327b5d6f57e6809356c8c7a_crop_north.jpg

Daniel Ricciardo a legújabb versenyző, akiről megtudhattuk, hogy rajthoz szeretett volna állni idén a WEC Le Mans-i 24 órás versenyén, de az Európai Nagydíj neki is keresztbe tett.

Nico Hülkenberg, Fernando Alonso, Jos Verstappen és most Daniel Ricciardo - egy újabb névvel bővült azon versenyzők listája, akik szívesen indultak volna Le Mans-ban, azonban a Forma-1-es Európai Nagydíj mindannyiukat ellehetetlenítette attól, hogy rajthoz állhassanak az ember és a gép próbáján, az elmúlt években egyre inkább nagy népszerűségnek örvendő egynapos versenyen.

crash.net-nek elmondta a Red Bull Racing ausztrál versenyzője, hogy szíve szerint már tavaly rajthoz állt volna Le Mans-ban, de akkor meg a csapat beszélte le róla, idén pedig a bakui verseny nem teheti lehetővé a részvételt. De Ricciardo hisz abban, hogy a későbbiekben még adódik lehetőség ahhoz, hogy részt vegyen ezen a varázslatos versenyen és bízik benne, hogy meg tudja ismételni Nico Hülkenberg azonnali győzelmét, amit a német force indiás 2015-ben produkált az LMP1-es Porsche volánja mögött.

Fotó: bleacherreport.com (Mark Thompson / Getty Images)

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr538304756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása