F1 - HEMBERY JÓ TANÁCSA: A NÉZŐK FIGYELJENEK ARRA, AMIT A KÉPERNYŐN LÁTNAK

ferrari-wins-2015-f1-fastest-pit-stop-award_1.jpg

A Pirelli motorsport igazgatója, Paul Hembery azt tanácsolja a rajongóknak, hogy inkább arra figyeljenek, amit a tévéképernyőn látnak, és ne próbálják beleásni magukat minden egyes részletbe.

Már nem egy alkalommal számoltunk be arról, hogy milyen bonyolulttá váltak a gumiszabályok az idei évre, olyannyira, hogy azok publikálást követően Romain Grosjean azt írta ki a Twitterre, hogy még jó, hogy van egy versenymérnöke, aki segít neki. Ez pedig csak példa volt a sok közül, mivel mások számára is fejtörést okoz, többek között a rajongóknak is.

Paul Hembery a GPUpdate.net-nek nyilatkozva reagált az abroncsokra vonatkozó regulák bonyolultságát érő támadásokra. Elmondta, hogy a nézőknek inkább arra kéne figyelniük, amit a képernyőn látnak, nem pedig minden egyes részletbe beleásniuk magukat, mivel ez esetben fennáll az összezavarodás kockázata. Mindemellett hozzátette, hogy a versenyzés úgy is érdekesebb, a gumikeverékek színeit és fokozatait úgyis látni fogják, továbbá meg fog szűnni az elsődleges és az opciós gumiabroncs fogalma is, mivel ez korábban zavart keltett. "Tanácsadási rohamát" úgy zárta Hembery, hogy mindenki válassza ki kedvenc csapatát és színét, és szurkoljon azért, hogy jól menjen nekik a versenyzés.

Fotó: thisisf1.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr778279696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása