F1 - A PDVSA TAGADJA A PLETYKÁKAT

pastor-maldonado-lotus-2015-f1-tseting-barcelona-1.jpg

Az elmúlt napokban a slágertéma a Pastor Maldonado szponzorának, a PDVSA-nak az anyagi gondjai voltak, melyek miatt még az is felmerült pletykaszinten, hogy Kevin Magnussen érkezhet a venezuelai helyére. Most megszólalt a Maldonadót támogató olajcég, amely tagadta a spekulációkat.

A hét közepén merült fel a hír, miszerint a Pastor Maldonadót hosszú éveken át szponzoráló venezuelai olajcég, a PDVSA fizetésképtelenné vált, ennek következtében még az is megeshet, hogy a Renault kiebrudalja a "fizetős versenyzőjét", és Kevin Magnussent ülteti a helyére, aki tavaly ősszel távozott a McLarentől.

Azonban a mai nap a PDVSA képviselője reagált a pletykákra, és a venezuelai El Universal lapnak elmondta, hogy a héten felmerült hírek csupán spekuláció. Ugyanakkor azt nem tagadta, hogy a múlt héten Caracasban találkozott a Renault képviseletével, többek között Cyril Abiteboullal, valamint Pastor Maldonadóval.

Az olajcég szerint ebben nincs semmi extra, ez is csak egy általános találkozó volt, hogy megbeszéljék a jövőbeni terveket.

A spanyol MARCA szerint a szerződésbontás eshetősége áll a találkozó mögött, és az imént említett lap arról is beszámolt, hogy a franciák már elkezdtek új főszponzor után nézni, a PDVSA fizetésképtelensége miatt.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr278277272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása