F1 - ÚJ VEZETŐK A MEGÚJULT A RENAULT CSAPAT ÉLÉN

f1-monaco-gp-2010-vitaly-petrov-renault-f1-team.jpg

A Renault adott némi tájékoztatást arról, mely szakembereik vesznek át bizonyos pozíciókat a felvásárolt Lotus csapatában. 

Carlos Ghosn, a Renault első embere korábban azt ígérte, részletes információkat osztanak meg január elején arról, kik lesznek a gyárilag visszatérő istálló csapatvezetői, főbb mérnökei, az autó festése, stb. Bejelentés ugyan történt, de az közel sem volt részletes, csupán pár kisebb újdonságot tudtunk meg. Elméletileg februárban érkezik a beígért részletesebb bejelentés. 

A mai bejelentésben szerepel, hogy az alakulatot elhagyja Eric Lux résztulajdonos, valamint Andrew Ruhan befektető, helyükre pedig a Renault szakemberei, Cyril Abiteboul és Thierry Cognet kerülnek. A csapat emellett ezentúl nem a Genii Capital, hanem a Grigny Ltd. tulajdonában lesz, de előbbi cég is megtart egy 10%-os részesedést. Ez azt jelenti, hogy a luxemburgi Gérard Lopez továbbra is érintett lesz az istálló ügyeiben. 

A közösségi médiában megjelenő képek, bejegyzések szerint egyébként az ünnepek után már javában megkezdődött a munka az enstone-i gyárban: a Lotus logókat már leszedték, helyükre pedig szép lassan felkerülnek a Renault emblémái.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr118256366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása