F1 - VERSTAPPEN BAJNOK SZERETNE LENNI, MINDEGY, HOGY HOL

max_verstappen_f1_grand_prix_abu_dhabi_2dpp-v7_nq-l.jpg

Max Verstappen nagyon bizakodó a jövőjét illetően, a Forma-1-be bombaként berobbanó holland bajnok szeretne lenni a királykategóriában, nem számít, hogy melyik csapatnál.

Minden Forma-1-es pilóta álma az, hogy világbajnok legyen. A Toro Rosso holland pilótájának, Max Verstappennek sincs más célja, csak annyi a különbség, hogy neki mindegy az, hogy melyik csapat színeiben szerzi meg a világbajnoki trófeát, míg a sportágba érkező versenyzők álma az, hogy olyan tradicionális csapatoknál érjen fel a csúcsra, mint mondjuk a Ferrari. Verstappen nemrégiben az f1i.com-nak adott interjújában kifejtette, hogy a célja az, hogy többszörös világbajnok legyen a Forma-1-ben, mindegy, hogy melyik istállónál.

Valamint arra is kitért, hogy eddig semelyik bajnokságban sem hasonlította magát az újoncokhoz, mert ő mindig a maximum törekedett, célja az, hogy a nagyokkal legyen egy szinten.

A fiatal holland azt is hozzáfűzte, hogy egyáltalán nem bánja, hogy még egy évet a Toro Rossónál kell eltöltenie, ugyanis az ember mindig tanul. Egyébként pár napja már 2016-os céljait is kitűzte a holland tinipilóta: 100 pont, valamint legalább egy dobogós helyezés.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr288226148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása