F1 - BARCELONA CSÖKKENTI A SPANYOL NAGYDÍJRA FORDÍTOTT TÁMOGATÁST

f1-spanish-gp-2015-fernando-alonso-mclaren-mp4-30.jpg

Barcelona városi tanácsa 50%-ára redukálta le a Spanyol Nagydíj támogatására fordított összegeket.

1991 óta állandó rendszerességgel rendezi meg a Forma-1-es Spanyol Nagydíj a Circuit de Catalunya pálya. A pálya még négy szezon erejéig, tehát 2019-ig van érvényes kontraktusa a sportággal.

Azonban Barcelona városi tanácsában változtak a dolgok a választások következtében, és ez kihatott a Spanyol Nagydíj támogatására is. Idén közel két millió euróval fog kevesebbet kapni a katalán pálya.

Barcelona első alpolgármestere, Geraldo Pisarello azzal indokolta a támogatás csökkentését, hogy "a Forma-1 nem prioritás", amíg a város hozzá nem járul, ezzel elkerülve a "káros következményeket". Mindeközben Pisarello meglebegtette azt is, hogy muszáj a katalán pályának rövidesen önellátóvá válnia annak érdekében, hogy a jövőben biztos legyen az életképes pénzügyi siker.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr878227398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása