"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - A BIANCHI-CSALÁD ALAPÍTVÁNYT INDÍTANA A FIATAL VERSENYZŐK RÉSZÉRE

2015. december 27. - FabianPatrik

Philippe Bianchi, a júliusban elhunyt Jules Bianchi édesapja olyan alapítvány elindításán dolgozik, mely fiatal versenyzőket támogatna, majd aztán végigkísérne egész pályafutásuk alatt.

Tovább

F1 - SYMONDS SZERINT 2009-BEN KÖNNYEBB VOLT AZ ÁTÁLLÁS

A Williams teljesítményfelelős mérnöke, Pat Symonds úgy véli, hogy a 2017-es szabályváltozásokra való átállás keményebb lesz, mint amikor utoljára, 2009-ben esett át radikális változásokon a Száguldó Cirkusz.

Tovább

F1 - A RENAULT NAGY ÜZLETE: 1 FONTÉRT VÁSÁROLTÁK FEL A FRANCIÁK A LOTUST

A Renault kasszája nem könnyült sokat, már ami a Lotus felvásárlási összegét illeti, ugyanis 1 fontért, tehát nagyjából 430 forintért vásárolták fel a franciák az enstone-i istállót, melyben 90 százalékos részesedésre tettek szert, a maradék 10% a korábbi tulajdonosoké…

Tovább

F1 - BOULLIER: A MCLAREN - HONDA HÁZASSÁG TÚL VAN A LEGNEHEZEBB IDŐSZAKÁN

A wokingi gárda csapatfőnöke, Eric Boullier elárulta, hogy a McLaren - Honda együttműködés már túl van a mélypontján. A francia szerint, ha az autó és a motor gondjait ki tudják küszöbölni, akkor másodperceket gyorsulhatnak a McLarenek; azt is hozzátette, hogy a 2016-os autó…

Tovább

F1 - A RENAULT A MERCEDESSZEL ÉS A FERRARIVAL HARCOLNA

A Renault ügyvezetője, Cyril Abiteboul kijelentette, jövőre visszatérő gyári csapatukkal harcba szállhatnak majd a Mercedesszel és a Ferrarival, habár kiemelte, az első szezonban még nem szabad túl sokat várni az alakulattól.

Tovább