"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

WEC - A PORSCHE #17-ES EGYSÉGE FUJI-BAN IS GYŐZNI TUDOTT, ÉS MÁR VEZETI A PONTVERSENYT IS

2015. október 11. - KovatsOliver

A Porsche sima kettős győzelmet aratott Japánban, noha az első pozíció sorsa nyolc perccel a leintés előtt dőlt el a #17-es Porsche számára, amely már vezeti az összetettet.

Tovább

F1 - MEGBÜNTETTÉK RAIKKONENT ÉS ALONSÓT! KÉTSZERES KONSTRUKTŐRI BAJNOK A MERCEDES

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) két időbüntetést is kiosztott a leintést követően, méghozzá két világbajnoknak, Kimi Raikkonennek és Fernando Alonsónak, előbbi szankcionálása pedig a Mercedes második konstruktőri címét jelentette.

Tovább

F1 - HAMILTON NYERTE A BRUTÁLIS OROSZ NAGYDÍJAT!

Lewis Hamilton nyerte az elképesztően izgalmas Orosz Nagydíjat, és Rosberg korai kiesésének köszönhetően még egy lépéssel közelebb került harmadik világbajnoki címéhez! Sebastian Vettel és Sergio Perez állhattak még fel a dobogóra!

Tovább

MOTOGP - MEGLEPETÉSGYŐZELEM PEDROSA RÉSZÉRŐL MOTEGIBEN

Az időmérő végeredményéből kiindulva egy kőkemény Lorenzo - Rossi párharcra számítottunk a győzelemért, ám a gumijait jobban kezelő Pedrosa lehajrázta a Ducatikat, így végül a három versenyző Pedrosa, Rossi, Lorenzo sorrendben állt fel a pódiumra, ami egyben azt is jelenti,…

Tovább

WEC - A PORSCHE FUJI-BAN IS LEGYŐZHETETLENNEK BIZONYULT AZ IDŐMÉRŐN

A Hosszútávú Világbajnokság mezőnye a Japánban található Fuji-ba érkezett, ahol ismét megbizonyosodhattunk a tényről, miszerint idén a Porsche a legjobban összerakott LMP1-es autó. A németek újabb első soros indulást harcoltak ki, a GT kategóriákban pedig Ferrari első sor,…

Tovább