"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - HIVATALOS: 2015 VÉGÉN A RED BULL ÉS A RENAULT ÚTJAI SZÉTVÁLNAK!

2015. szeptember 06. - KovatsOliver

A legfrissebb hírek arról számoltak be, hogy a Red Bull és a Renault szakít az idei év végén egymással, és az energiaitalos csapat más motorgyártó után néz.

Tovább

F1 - HAMILTON-GYŐZELEM, ROSBERG-DRÁMA MONZÁBAN!

Lewis Hamilton sima győzelmet aratott az Olasz Nagydíjon a Mercedesszel, aki pályafutása 40. és idei 7. győzelmét aratta. A dobogóra még a ferraris Vettel és a williamses Massa állhatott fel. Nico Rosberg autója pedig a véghajrában füstölt, ezzel pedig minden bizonnyal…

Tovább

F1 - PIKÁNS MOTORSZTORIK MONZÁBÓL!

Rosberg új V6-osában pénteken a hűtés meghibásodása tett kárt, a Hondánál cirkusz van, a Renaultnál jelentősen csúszik a továbbfejlesztett motor érkezése, mindeközben a Ferrarinál örülhetnek, hiszen a fejlesztések azonnal látványos javulást produkáltak.

Tovább

F1 - EZÉRT NEM KAPTÁK MEG A MERCEDES PARTNEREI AZ ÚJ ERŐFORRÁST

Mint ismeretes, a csillagos márka az Olasz nagydíj előtt felhasználta idei összes (szám szerint hét) módosító pontját, amivel jelentősen javítottak erőforrásuk teljesítményén, megbízhatóságán, és hatékonyságán. Az új konstrukciót a németek partnercsapatai azonban még…

Tovább

F1 - ELÁZTAK A LOTUS GUMIPAPLANJAI, A RIVÁLISOK SEGÍTETTEK AZ ENSTONE-I CSAPATON

Az éjszakai, illetve a reggeli esőzések következtében a Lotus gumimelegítőinek a java megázott, azonban a rivális csapatok sportszerű módon segítettek az ismét bajba kerülő enstone-i istállón, és megmentették a szereplését.

Tovább

F1 - ÚJABB BÜNTETÉS VERSTAPPENNEK

Rájár a rúd a Toro Rosso holland versenyzőjére, Max Verstappenre, kinek holnap az első három körben ki kell, hogy menjen egy áthajtásos büntetésre, mivel a kvalifikáció első szakaszának a végén a csapat veszélyesen engedte ki a bokszból a tinipilótát.

Tovább