"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

DTM - GREEN A 2. FUTAMOT IS BEHÚZTA A LAUSITZRINGEN

2015. május 31. - FabianPatrik

A DTM második lausitzi futamát is simán nyerte Jamie Green, újra megmutatva ezzel az Audi idén kirajzolódni látszó dominanciáját. A legjobb Mercedes csak a 6., a legjobb BMW pedig csupán a 8. helyen végzett Lausitz-ban.

Tovább

MOTOGP - LORENZO NYERTE AZ OLASZ NAGYDÍJAT

Izgalmas futamon van túl a királykategória mezőnye, bár a győzelem kérdése nagyon hamar eldőlt, mivel Lorenzo más dimenzióban motorozott ma, vagy talán egész hétvégén, de mögöttük egy igen látványos versenyt láthatott a telt házas olasz közönség.

Tovább

DTM - GREEN FANTASZTIKUS KÖRREL NYERTE A 2. IDŐMÉRŐT

Jamie Green ma délelőtt ott folytatta, ahol tegnap abbahagyta. Nem csak egyszerűen megnyerte a kvalifikációt, de fél másodpercet adott mindenki másnak! A brit bombaformában van, kérdés, hogy a futamon meg lehet-e állítani.

Tovább

INDYCAR - CARLOS MUNOZ MEGSZEREZTE ÉLETE ELSŐ GYŐZELMÉT A DETROITI KÁOSZFUTAMON!

Váratlan izgalmakat és fordulatokat hozott az IndyCar detroiti hétvégéjének első futama. Az óriási káoszt az ömlő eső és a balesetek sorozata biztosította, végül a piros zászlóval leintett futamot Carlos Munoz szerezte meg, aki így IndyCar-karrierje folyamán először tudott…

Tovább

DTM - GREEN NAGY ELŐNNYEL NYERTE AZ 1. FUTAMOT LAUSITZ-BAN

Jamie Green autóján egész futam alatt nem működött a DRS, mégis megtudta előzni a sokáig nagyszerűen védekező Molinát. A dobogón csak Audisok álltak, Mortara lett a 2., Ekström pedig a 3. 

Tovább

DTM - MOLINA NYERTE AZ IDŐMÉRŐT

Az Audi a várakozásoknak megfelelően verhetetlennek bizonyult az első futam időmérő edzésén. A pole-t pályafutása során negyedszer Miguel Molina szerezte meg, mögüle Green és Mortara rajtolhat majd a magyar idő szerint 6 órakor kezdődő futamon. 

Tovább

MOTOGP - IANNONE A POLE-BAN, MARQUEZ A Q1-BŐL SEM JUTOTT TOVÁBB

Hatalmas meglepetések sorozata a MotoGP időmérő edzésén! Olasz versenyző olasz motoron a pole pozícióban, de nem Andrea Dovizioso, hanem a fiatal csapattárs, Andrea Iannone. Marquez hibát hibára halmozott - már a 4. szabadedzésen is volt egy bukása - és végül csak a 13. helyről…

Tovább