F1 - MAGNUSSENNEK ANNO A MCLAREN MEGÍGÉRTE, HOGY ALONSO CSAPATTÁRSA LESZ

f1-italian-gp-2014-kevin-magnussen-mclaren-mp4-29.jpg

Érdekes dolgokat mondott a dán sajtónak a McLaren egykori versenyzője, Kevin Magnussen, mégpedig a wokingi istállóról.

Kevin Magnussen 2014-ben debütált a Száguldó Cirkuszban, a McLaren csapat versenyzőjeként. Eléggé eredményes bemutatkozást produkált, sokan nagy reménységnek tartották őt. Azonban a folytatás korántsem sikeredett olyan fényesre, elsősorban a sorsnak köszönhetően, ugyanis a wokingi gárda 2014 végén félreállította a dánt, mivel végül nem távozott Jenson Button a Forma-1-ből, tehát a 2009-es bajnok lett Fernando Alonso csapattársa.

Magnussenből ekkor ismét tartalékpilóta lett, azonban azóta a dán már távozott is a csapattól, miután "nem felelt meg" az elnök Ron Dennis elvárásainak.

Az egykori F1-es versenyző, Jan Magnussen fia azonban kitálalt a dán Ekstra Bladetnek. A lapnak elmondta, hogy a McLarennél azt mondták, hogy nincs miért aggódnia, Button utódja lesz. Sőt, az is kiderült, hogy az angolnak már megvolt a búcsúsisakja, de végül a McLaren megváltoztatta álláspontját, így maradt a brit a csapatnál.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr588201278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása