F1 - RAIKKONENNEK TÚL RÖVID A TÉLI SZÜNET

f1-abu-dhabi-gp-2015-kimi-raikkonen-scuderia-ferrari.jpg

A Ferrari finn világbajnoka, Kimi Raikkonen egyáltalán nem elégedett a téli szünidő hosszával.

December elején a Forma-1 számára is kezdetét vette a "téli álom" időszaka, azonban a Száguldó Cirkuszban dolgozók nem sokáig élvezhetik a semmittevés édes ízét, ugyanis január végén már a Pirelli esős tesztjére kerül sor, míg februárban már a szezonra való felkészülést szolgáló teendők, az autóbemutatók lesznek napirendi ponton, sőt, a 2. hó végén sor került az első kollektív téli tesztre.

Ráadásul még nem mindenki számára vette kezdetét a téli szünet, ugyanis jó néhány pilótának még a karácsonyi ünnepeket megelőzően meg kell(ett) jelennie egy-két rendezvényen, PR-eseményen. Kimi Raikkonen pedig nemrégiben kifakadt magából a szünet hosszát illetően. A 2007-es világbajnok a finn Turun Sanomatnak elmondta, hogy számára nevetséges az, hogy egyre csak rövidebb lesz a téli szünidő, neki pedig a megmaradt egy hónap nem elegendő a feltöltődéshez.

Mindemellett Raikkonen elárulta, hogy nem valószínű, hogy ott lesz a Pirelli január esős tesztjén, a Paul Ricardon, mivel ő nem látja értelmét annak, hogy régi autókkal ott körözzön. Ugyanakkor nincs baja a 21 futamos versenykalendáriummal.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr328193806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása