F1 - HIVATALOS: "TAG HEUER-MOTOROKKAL" FOG VERSENYEZNI A RED BULL JÖVŐRE!

f1-abu-dhabi-gp-2015-daniel-ricciardo-red-bull-racing-rb11_1.jpg

A Red Bull Racing pénteken hivatalos bejelentette, hogy 2016-ban is Renault-motorokat fognak használni, csak TAG Heuer néven.

Eldőlt. Hosszú hónapok és kismillió spekuláció hír után eldőlt, hogy a Red Bull jövőre is a Renault motorjait fogja használni a Forma-1-ben, csak nem a francia márka nevével. Hanem a TAG Heuer óragyártóéval, amely nemrégiben csatlakozott az osztrák istállóhoz támogatóként, miután egy 30 éves partneri kapcsolatot bontott meg a McLarennel. A több évre szóló megállapodás értelmében pedig a TAG Heuer óra- és teljesítménypartner is lesz.

Méghozzá nem is egy lebutított motorral fognak jövőre rajthoz állni a bikák, noha a sok huzavona végül egy két hónapos késést eredményezett, azonban a csapat szerint be fogják hozni a lemaradást.

A mai közleményből arra is fény derült, hogy az Ilmor cég lesz a négyszeres konstruktőri istálló technikai partnere, ez pedig magabiztossággal és boldogsággal tölti a Red Bull Racinget, amely már nagyon várja a 2016-os évet.

Egy szónak is száz a vége, a jövő évi rajtrácson látni fogjuk a Red Bull TAG Heuer RB12-est a rajtrácson!

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr908139964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása