WTCC - A HONDA VISSZAVONTA FELLEBBEZÉSÉT

12140738_704201676346695_592266392337726329_n_1.jpg

A Honda pénteken erősítette meg, hogy visszavonja a Tiago Monteiro kizárását ellenző fellebbezést.

A Thai Nagydíj második futamát a JAS Hondájával Tiago Monteiro nyerte meg, ám a leintés után a technikai ellenőrzésen gondok merültek fel az autó minimális hasmagasságát illetően, így a portugál pilóta diszkvalifikálták.

A Honda azonban még aznap benyújtotta a fellebbezést, mondván, hogy nem volt szándékos a szabályszegés, a fenéklemez rögzítőcsavarja még az első versenyen sérült meg egy tülekedés következtében, az alkatrész pedig a második futamon fáradt el. A japánok közleményében olvasható, hogy azt tudták bizonyítani, hogy a második futam előtt ellenőrizték, hogy az autó hasmagassága megfelelő-e a szabályoknak, azt azonban már nem, hogy miért adta meg magát a rögzítés. Így miután bizonyítékok hiányában úgyis elutasították volna az óvást, a Honda visszavonta fellebbezését.

Ez pedig azt jelenti, hogy Michelisz Norbert Tiago Monteiro előtt marad a világbajnoki tabellán, igaz csak egy ponttal.

Fotó: WTCC Media

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr348095780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása