F1 - CSAPATFŐNÖKI POZÍCIÓT KÍNÁLT WURZNAK A MANOR, ÚJ VERSENYIGAZGATÓ A SEREGHAJTÓNÁL!

f1-abu-dhabi-gp-2014-alexander-wurz.jpg

Alexander Wurz a motorsport.com-nak elárulta, hogy a Manor valóban felkereste őt, felkínálva a csapat vezetőpozícióját, de az osztrák további konkrétummal nem szolgált. Egy biztos, hogy egy régi személy, Dave Ryan visszatér a Forma-1-be, méghozzá a sereghajtó csapatnál.

Nemrég jelentette be az osztrák Alex Wurz, hogy visszavonul az aktív versenyzéstől, ugyanakkor nem fog eltávolodni az autósportoktól, azonban a részletekbe nem bocsátkozott bele. Azt viszont elismerte, hogy felkereste őt a Manor, de ennél többet erről sem mondott. A fent említett oldal szerint az egykori Forma-1-es pilóta komolyan megfontolja annak lehetőségét, hogy elfogadja a felkínált csapatfőnöki pozíciót.

A sereghajtó istállónál tér vissza a Forma-1-be Dave Ryan a McLaren sportigazgatója. Ryan 2009 áprilisában távozott el Wokingból az Ausztrál Nagydíj leintését követően kirobbant balhé miatt. A botrányt az robbantotta ki, hogy Hamiltont kizárták, mert félrevezette az FIA-t, s mint kiderült, Ryan utasítására. Most a Manornál a versenyigazgatói posztot fogja elfoglalni. A szakember elmondta, hogy a tulajdonos Stephen Fitzpatrick szavai meggyőzőnek bizonyultak, ugyanakkor tudja, hogy sok munka vár rá, de tudja, hogy Fitzpatrick erős alapokat biztosít a dinningtoni csapat számára.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr908078794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása