F1 - ÁTMENETI ÉV LESZ 2016 A RED BULL SZÁMÁRA

f1-brazilian-gp-2015-daniel-ricciardo-red-bull-racing.jpg

A bikások csapatfőnöke és tanácsadója is kijelentette, maradnak a Forma-1-ben, viszont még mindig nem tudják, milyen motor dübörög majd autójukban. 

Brazíliában Christian Horner és Helmut Marko is egyértelműen kijelentette: a Red Bull nem távozik a sportágból, és benevezett a jövő évi világbajnokságra. Habár még ennek ellenére sem tudják, milyen erőforrás hajthatja autójukat 2016-ban, egyre valószínűbb, hogy megtartják a Renault hajtóegységeit, de nem a francia márka nevét használják majd. Ez azonban még nem hivatalos, de valószínű, hogy a napokban azzá válhat, ha sikerül megállapodnia a két félnek. Paul Monaghan, a csapat tervező részlegének első embere mindenkit megnyugtatott, és elmondta, az első 2016-os teszten való részvétel, melyet Barcelonában rendeznek februárban, nincs veszélyben, és az autó a megállapodás késése ellenére is időben elkészül majd.

Marko azt is elárulta a sajtónak, hogy a 2016-os szezon egy átmeneti év lesz a csapat számára, mivel ők igazán 2017-et várják, az alternatív motorok miatt. Az osztrák szakember elmondása szerint a kliens erőforrások bevezetése nélkül nem maradtak volna a száguldó cirkusz palettáján, de Bernie Ecclestone és Jean Todt állítólag biztosította az energiaitalos istállót, hogy két év múlva mindenképp érkeznek az alternatív motorok. 

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr608079102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása