F1 - GRAEME LOWDON MEGERŐSÍTETTE, HOGY AZ ÉV VÉGÉN ELHAGYJA A MANORT

f1-brazilian-gp-2015-graeme-lowdon-manor-marussia-f1-team-chief-executive-officer-in-the-f.jpg

A Manor F1 Team sportigazgatója, Graeme Lowdon a pénteki sajtótájékoztatón Interlagosban megerősítette, hogy a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj lesz számára az utolsó futam a csapattal.

Graeme Lowdon és John Booth. Ők ketten voltak azok, akik kirángatták a sereghajtó Manort a szakadékból, épp emiatt érintheti váratlanul az autósport világát az, hogy ez a két személy az év végén elhagyja a csapatot, annak dacára, hogy megkötöttek egy üzletet a Mercedesszel.

A sportigazgató nem akarta részletezni a távozás okait, helyette köszönetet mondott Bernie Ecclestone-nak, Jean Todtnak, a Ferrarinak és James Allisonnak. Mindemellett elmondta, hogy a legfontosabb az, hogy a kis csapat folytassa.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr38076898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása